Minőség és Környezet

Ahhoz, hogy napjainkban egy cég folyamatosan fejlődni tudjon, s ugyanakkor a piac folyton változó elvárásainak is meg tudjon felelni, megfelelő termék vagy szolgáltatás, vevői elégedettség és egy minőségbiztosítási rendszer is szükséges.

iso_1Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer szabálya szerint működik.
E szabvány szerint 2018. március 29-én sikeres auditot hajtottunk végre.
Tanúsító cégünk az  International Cert Hungary Kft.

A Kádár Környezetvédelmi Kft eredményes működése csak úgy biztosítható, ha az ügyfeleink igényeinek és elvárásainak megfelelő szolgáltatást biztosítani tudjuk. Ezért kiemelt fontosságú a minőség- és környezeti politikában megfogalmazott elvek alkalmazásával – szervezetünk folyamatos fejlesztése, jelenlegi és leendő partnereinkkel tartós és korrekt kapcsolat kialakítása.

iso_2Cégünk a minőségirányítási rendszerrel együtt sikeres tanúsító auditot hajtott végre az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer szabványa  szerint  2018. március 29-én.

Egy környezetirányítási rendszer kiépítése a cég vezetőségének erős elkötelezettségén alapszik. A három legfontosabb szempont:

  • jogszabályi megfelelőség
  • környezeti teljesítmény folyamatos fejlesztése
  • környezetszennyezés megelőzése

A környezetközpontú irányítási rendszer bevezetése elősegíti, hogy az időben történő reagálás révén a megelőző környezetvédelem megvalósuljon, a cég környezeti teljesítménye folyamatosan javuljon.

Cégünk a minőségirányítási rendszerrel együtt sikeres tanúsító auditot hajtott végre az ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer szabványa szerint 2018.03.29-én.


Kádár Környezetvédelmi Kft.

Minőség- és Környezeti Politika